January 30, 2013

Lindsey Kelk. - I.Heart.New.York.

Well, well, well. 
Prvú I.Heart-ovku som dostala od Cocci ako darčok na narodeniny. Netrvalo mi dlho, kým som ju prelúskala. Lindsey-na angličtina sa čítala ľahko a navyše som bola neuveriteľne zvedavá ako sa bude vyvíjať všetko okolo Angely a New Yorku. 
Aj keď boli niektoré veci trošička predvídateľné, (napr. že Angelina BFF vedela o romániku jej snúbenca alebo koho si vyberie spomedzi dvoch nápadníkov, s ktorými randila v NY) stále bolo vždy možné, že sa niečo zmení a pomedzi to sa toho toľko udeje. 
Lindsey sa podarilo krásne vykresliť dvoch rozdielnych chlapíkov - na jednej strane dobre vyzerajúci bankár Tyler s kreditkami, o ktorých predtým Angela len počula a na strane druhej Alex, charizmatický líder rockovej kapely. Absolútne som si vedela predstaviť ako ktorý vyzerá a byť na jej mieste, tiež by som si vybrala toho, čo ona ;)
Aby ste aspoň zhruba vedeli o čom, londýnčanka Angela na svadbe svojej BFF prichytí svojho snúbenca ako si to rozdáva v ich aute s nejakou slečnou. Vysvitne, že spolu riešia už nejaký čas a Angela v návale hnevu a sklamania zabookuje letenku a v družičkovských šatách odletí do úžasného New Yorku. V hoteli spozná svoju novú BFF, ktorá jej pomôže zabudnúť a stať sa New Yorčankou. Angela sa k nej po týždni presťahuje, nakúpi si nové veci a nájde si prácu blogerky v magazíne Look. Predmetom Angelinho blogovania je jej denník, v ktorom opisuje randenie s dvoma rôznymi mužmi. Nakoniec sa rozhodne v New Yorku ostať a na poslednej strane sa nepriamo dozvieme, ktorého z dvoch nápadníkov si vyberie.  
Celkový dojem bol dobrý a knihu odporúčam. 
Vychutnať si ju však dokáže iba človek, ktorý "spolusúcití" s chick-lit. 
Pre tie slečny, ktoré majú radšej intelektuálnejšie kúsky, radšej to ani nechytajte do rúk :D Je to síce milé dielko, ale skutočne, ten, čo nečíta takýto druh kníh, neocení ani I.Heart-ovky.

Momentálne bojujem s druhou knihou tejto série, ktorá nesie názov I Heart Hollywood. Takže hneď ako dočítam, prinesiem info ako sa veci majú s Angelou a jej životom v NY.


 

No comments:

Post a Comment